Damià Olivella, Sense por i Gratitud

LuJo

Sense Por - Damià Olivella - Ara

Biografia:


Damià Olivella va néixer el 29 de desembre de 1978. La seva passió per la música comença als 12 anys quan aconsegueix reunir prou diners per comprar la seva primera guitarra amb la qual comença a interpretar les cançons d'artistes com Terence Tren't D'Arby, Stevie Wonder, Prince, Michael Jackson, entre d’altres, que formarien la seva més notable influència.
De formació absolutament autodidacta, aviat compon les seves primeres cançons i comença a impartir classes de guitarra i cant. Amb 16 anys decideix deixar-ho tot per la música i dedicar-se a la composició i gravació de maquetes que posteriorment formarien part del seu primer CD. Instrumental i bàsicament experimental, compost i produït per ell i amb la guitarra com a principal protagonista, li obre les portes d'una important editorial i la seva música comença a formar part en pel·lícules, anuncis i sintonies de programes.
Es succeeixen projectes amb diverses bandes, concerts i enregistraments col·laborant amb rellevants artistes fins que decideix carregar la seva guitarra a l'esquena i aventurar-se en altres cultures, altres països on presentar les seves cançons i sobretot conèixer i aprendre diferents sons. Des d'Estats Units a Londres, on decideix instal·lar-se per un temps i combinar la docència amb tocar a la majoria de locals i pubs londinencs. Donant lloc al seu segon disc, no one else but me un disc de soul-pop i cantat íntegrament en anglès sota el pseudònim Devnath.
Però 2 anys més tard, Damià Olivella decideix publicar el seu primer disc en la seva llengua materna: Ara. Un treball que irromp amb força en l'escena musical catalana de tal manera que el porta a les millors sales del país: Bikini, Luz de gas, Palau Sant Jordi i a tocar davant de 25.000 persones a la Plaça Catalunya de Barcelona.
Pop-folk-soul amb pinzellades de jazz i rock, una gran col·lecció de cançons carregades de sensibilitat i una extraordinària veu amb ànima negra plena de soul i sentiment on treuen el cap títols extraordinaris com Més Enllà, En un instant, El teu present, i com a single presentació Gratitud.

Font: Rac1



2 comentarios:

LadyMarian

Vi los dos videos. Me gusta su música!!! No lo conocía! De lo que pude entender deduzco que es catalán, no es cierto?

Besos

Lujo

@LadyMarian,
Sí, sorry!!!
Este fin de semana actuará en Mercat de Música de Vic . La web es: http://www.mmvv.net/es/portada&seccio=portada&idioma=cat&
(en la parte superior de la derecha está el traductor a castellano e inglés).
Mil abrazotes!!
(perdona el rollazo)

Publicar un comentario

(-^o^-) (^_-) (#^_^#) (ÖoÖ) (*^o^*) (>_<) ( ̄へ ̄)(;_・) (ô_Ó) (O_O) (ˇ~ˇ) (ToT)(Q____Q) ಠ_ಠ (。◕‿◕) [(--)]ZZzzz

- Si el comentario es anónimo hay muchas posibilidades que no se publique.

 


UP